Von Bose Homeopathy 
Praktijk voor Klassieke Homeopathie

 

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert en versterkt. Gezondheid kunnen we zien als een toestand van evenwicht binnen ons lichaam. Bij verstoringen is het lichaam vaak heel goed in staat om zelf het evenwicht te herstellen.

 

Soms echter blijven klachten bestaan die niet `vanzelf` overgaan. In zulke gevallen schiet het zelfgenezend vermogen tekort en is hulp nodig. Homeopathie versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierbij gaat het er in eerste instantie niet om de klacht zo snel als mogelijk weg te nemen, maar om het (hele) lichaam te stimuleren zodat het zelf het genezingsproces weer op gang kan brengen. Doel is het herstellen van de balans in het lichaam die door ziekte verstoord is.

 

In de homeopathie wordt dus altijd de hele mens behandeld en niet alleen de klacht. Bij deze holistische mensvisie gaan we ervan uit dat de mens niet moet worden opgesplitst in allerlei onderdelen maar moet worden gezien als een eenheid van lichaam en geest, in voortdurende wisselwerking met zijn omgeving.

 

 

 

Algemene Informatie - Klassieke Homeopathie haalt het beste uit jezelf

 

 

 

Algemene Folder Kinderen - Haal het beste uit uw kind met Klassieke Homeopathie

 

 

 

Algemene Folder Moeder en Baby - Een gezonde start met Klassieke Homeopathie

 

 

 

Algemene Vrouwenfolder - Haal het beste uit jezelf met Klassieke Homeopathie